Over ons

Ons team staat voor u klaar. Bij renovatie en nieuwbouw.

Wij zijn Hooli Kozijnen. Wij bouwenrenoverenonderhouden al uw ramen en deuren.

Hooli Kozijnen bij Tilburg levert topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij gebruiken kunststof profielen van het Duitse A-merk VEKA. Onze productie en kwaliteitscontroles doen wij in eigen beheer.

ONZE MISSIE

Hooli Kozijnen staat voor kwaliteit, vakkundigheid, een uitstekende service en goede communicatie en afspraken. Wij zijn flexibel en denken graag met de klant mee.

ONZE VISIE

Wij zijn een grote speler op de particuliere markt in Noord-Brabant. Deze groei realiseren wij zonder dat dit ten koste gaat van onze kwaliteit, service en klanttevredenheid.

ONZE PLUSPUNTEN

Wij produceren en controleren in eigen beheer. Daardoor kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Ons eigen montageteam zorgt voor een perfecte plaatsing en afwerking.
0
+
Tevreden Klanten
0
Jarig Bestaan
0
Klanten Score
0
Koppen Koffie

Wie is Hooli?

Hooli kozijnen bij Tilburg is gevestigd in Oisterwijk en al meer dan 15 jaar  een betrouwbaar adres voor kunststof en aluminium kozijnen op maat.

Hooli Kozijnen is een vooruitstrevend bedrijf dat kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel draagt. Wij helpen mensen graag om veiliger, comfortabeler en energiezuiniger te wonen. Hiervoor leveren en plaatsen wij kozijnen van Duitse topkwaliteit die aan alle hedendaagse normen en keurmerken voldoen. Met onze kennis en ervaring staan wij garant voor gedegen advies, een goede service en perfecte installatie in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

De Fabriek

Onze vaste fabriek in Polen maakt kunststof en aluminium kozijnen op maat op basis van respectievelijk Duitse VEKA profielen en Poolse Aluprof profielen. Beide leveren absolute A-kwaliteit.

Omdat wij onze kozijnen in eigen beheer laten maken, kunnen wij ze in alle vormen en maten leveren. U heeft de keuze uit vele uitvoeringen, kleuren, profielen, verbindingen en glassoorten. Ook unieke raamontwerpen vormen voor Hooli kozijnen geen probleem.

Kunststof kozijnen zijn zeer duurzaam. Met een levensduur van zo’n 75 jaar en heel weinig onderhoud is kunststof een uitstekende keuze voor uw pand of woning. Aluminium kozijnen zijn slank en elegant maar ontzettend stevig. Ze isoleren buitengewoon goed en gaan tientallen jaren mee. Dit type kozijnen past perfect bij de architectuur van vandaag.

Over Onze Klanten

Onze klantenkring bestaat uit particulieren, woningbouwcorporaties, Verenigingen Van Eigenaren (VVE’s) en bouwbedrijven. Wij plaatsen veel kozijnen in de regio Tilburg, Eindhoven, Den Bosch maar werken in heel Nederland.