Dakkapellen

Kunststof dakkapel

Wilt u meer licht, ruimte en een betere beluchting op uw zolder? Dan is een dakkapel de perfecte oplossing. Hooli Kozijnen kan uw dakkapel plaatsen en zorgt voor het hele traject. Van advies op maat tot een perfecte afwerking. U heeft er jaren geen omkijken naar. Want een kunststof dakkapel is duurzaam en onderhoudsarm.


Dakkapel plaatsen

Wij maken uw dakkapel volledig op maat. Dit doen we in een eigen beheer. U krijgt standaard 10 jaar garantie. We plaatsen nieuwe prefab dakkapellen maar renoveren ook graag uw bestaande dakkapel. In beide gevallen bepaalt u zelf de indeling van het kozijn. U kunt bij ons ook terecht voor passende zon- of insectenwering of andere accessoires.


Prefab nieuw

Een kunststof dakkapel is onderhoudsarm en perfect isolerend en ventilerend. Wanneer we een volledig nieuwe dakkapel plaatsen, bouwen we deze traditioneel op. Met aan de buitenzijde een overstek, kunststof dakbedekking en afvoer.

Renovatie bestaande dakkapel

Is uw bestaande dakkapel nog in goede staat maar wilt u overstappen naar kunststof? Met een renovatie bespaart u hogere kosten. Maar is uw dakkapel straks wel duurzaam en onderhoudsarm en voorzien van de nieuwste technieken.


Gratis advies of een offerte op maat

Binnen 24 uur een scherpe offerte. Levering binnen 5 weken.


Voordelen kunststof dakkapel

  • optimale isolatie
  • volledig op maat gemaakt
  • duurzaam
  • onderhoudsarm
  • 10 jaar garantie

Accessoires

Wij zorgen graag voor een optimale afwerking. Daarom plaatsen we niet alleen een dakkapel maar leveren we u ook aanverwante producten om het plaatje compleet te maken. Zoals bijvoorbeeld kunststof binnenafwerking, insecten horren, zonwering en vensterbanken. Neem een kijkje op accessoires voor ons volledige assortiment.


Kunststof kozijnen              

De kunststof kozijnen van Hooli Kozijnen zijn in vele kleuren leverbaar. Met of zonder houtnerf. Kunststof kozijnen zijn duurzaam, onderhoudsarm, veilig en geluid-, wind- en waterdicht.

Kunststof deuren                                         

De kunststof deuren van Hooli zijn stevig en stabiel. U kunt bij ons terecht voor voordeuren, achterdeuren, tuindeuren en balkondeur. Uiteraard voldoet ons hang- en sluitwerk aan het politiekeurmerk.

Kunststof schuifpui

Een schuifpui zorgt voor licht en een ruimtelijk effect. Een schuifpui isoleert uitstekend en is inbraakwerend. Hooli heeft drie typen kunststof schuifpuien: hefschuif, schuifkiep (PSK) en harmonica deuren.