Aluminium Deuren

Aluminium deur

Op zoek naar een voordeur, achterdeur, tuindeur of balkondeur? Overweegt u aluminium? Een goede keuze! Een aluminium deur is duurzaam en onderhoudsvriendelijk, oogt slank en is ontzettend stevig. Hooli Kozijnen levert topkwaliteit aluminium deuren en accessoires voor uw hele huis. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs met standaard 10 jaar garantie.


Type Aluminium deuren

De kunststof deuren van Hooli voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid en wind- en waterdichtheid. In ons assortiment hebben we diverse modellen, kleuren, glassoorten en sierbeslag. Hooli Kozijnen zorgt van A-Z voor het hele traject. Van een deskundig advies tot en met een perfecte plaatsing en afwerking.


Voordeur

Uw voordeur geeft uw woning aanzicht en is het visitekaartje van uw huis. U kiest zelf de stijl die bij u past en wij zorgen voor de rest. Waar houdt u van? Klassiek of modern?

Achterdeur

De achterdeur wordt dagelijks vaak belast en moet ongewenste indringers tegenhouden. Extra hoekstukken van staal maken onze aluminium achterdeuren zeer stabiel en stevig.

Tuindeur

Met onze aluminium tuindeuren zonder tussenstijlen heeft u een vrij zicht naar buiten. U kunt kiezen uit vaste deuren, dubbele deuren en deuren met/zonder zij- of bovenlichten.

Draaikiepdeur

Onze kunststof draaikiepdeur is uitstekend geschikt als balkondeur en werkt hetzelfde als een draaikiep raam. U kunt kiezen uit één of meerdere openslaande deurdelen.


Gratis advies of een offerte op maat

Binnen 24 uur een scherpe offerte. Levering binnen 5 weken.


Hang- en sluitwerk

Natuurlijk voorzien we uw aluminium deuren van goed hang- en sluitwerk dat aan het politiekeurmerk voldoet. Hiervoor werken wij met Maco, een gerenommeerd bedrijf uit Oostenrijk dat uitsluitend kwaliteit biedt. Zij hebben veilige sloten, optimaal afstelbare scharnieren en mooie deurgrepen.


Beglazing

U kunt bij ons kiezen uit diverse glassoorten. Wij adviseren minimaal HR++ glas (extra hoog rendementsglas). HR++ glas heeft een nog betere isolerende werking dan het bekende dubbel glas. Met HR++ glas gaat er geen warmte meer verloren, komen beslagen ramen nog zelden voor en heeft u minder last van lawaai van buiten. Met HR++ glas bespaart u flink op energiekosten. Hierdoor verdient de investering zichzelf terug.


Voordelen aluminium deuren

  • goede isolatie van warmte en geluid
  • onderhoudsvrij
  • duurzaam
  • slank en elegant
  • inbraakwerend (NEN 5096)

Aluminium kozijnen            

De aluminium kozijnen van Hooli Kozijnen zijn slank, elegant, duurzaam en stevig. Daarnaast zijn ze bijna onderhoudsvrij. Uiteraard voldoen ze aan alle gestelde normen op het gebied van veiligheid en isolatie.

Aluminium schuifpui                                               

Een schuifpui zorgt voor meer licht in huis. Hooli Kozijnen heeft twee typen aluminium schuifpuien. Een hefschuifpui en harmonica deuren. Beide typen isoleren uitstekend, werken eenvoudig en zijn inbraakwerend.