• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show

Veka werkt met milieuvriendelijke concepten – van de productie tot en met de recycling van oude kunststofdeuren en kozijnen. De grondstof pvc biedt in de recycling duidelijke voordelen. Het begint met de milieuvriendelijke productiemethode van de Veka profielen en zet zich voort in de energiezuinige verwerking daarvan.

Gesloten circuits reduceren het gebruik van energie en water in het productieproces. Het industriële water wordt in eigen beheer gereinigd en weer aan het interne watercircuit toegevoegd. Ook bij het recyclen van oude deuren en ramen is Veka AG toonaangevend in de branche: Zo heeft dochtermaatschappij Veka Umwelttechnik te Behringen in 1993 de meest moderne recyclingfabriek van Europa in bedrijf gesteld. In een volledig automatisch recyclingproces wordt het PVC zonder verlies van kwaliteit teruggewonnen en klaar gemaakt voor hergebruik in nieuwe Veka profielen. Oude kunststofkozijnen van pvc zijn daarom waardevolle grondstoffen en horen niet thuis op een stortplaats.

Hieronder ziet u een aantal belangrijke keurmerken en certificaten die onderschrijven dat Hooli kozijnen hoogwaardige kwaliteitsproducten levert.


millieu