Accessoires

Accessoires en extra’s

Hooli Kozijnen is specialist in het plaatsen van kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. Daarbij hoort een perfecte afwerking. Daarmee bedoelen we dat we alles netjes afwerken en opruimen. Maar ook dat we een compleet product kunnen leveren. Want misschien wilt u wel bijpassende horren, zonwering of vensterbanken?

Wat u ook wilt, we regelen het graag voor u. Op maat. Dan is het straks echt af, bent u helemaal tevreden en kunt u lekker wonen!


Ventilatieroosters

Niet alleen isolatie maar ook frisse lucht en een goede ventilatie zijn belangrijk om comfortabel te kunnen wonen. Een goede beluchting gaat schimmelvorming tegen en voert geuren en vocht af. Met onze ventilatieroosters krijgt u een optimaal klimaat in uw huis. Wij leveren ze in dezelfde kleur als uw kozijnen. Of in een andere kleur als u dat wilt.


Raamdorpels

Raamdorpels onder uw kozijn zorgen voor het dichten van kou en vocht en voor de afwatering daarvan. Daarnaast bepalen ze mede de uitstraling van uw woning. Wij maken en plaatsen voor u graag raamdorpels op maat. Er zijn vele mogelijkheden in materialen, kleuren en detailleringen. Zo kunt u altijd iets vinden dat aan uw wensen voldoet.


Voordeurgrepen

Ons hang- en sluitwerk is van het gerenommeerde bedrijf Maco in Oostenrijk. Haco heeft ook een groot assortiment voordeurgrepen. Deze voordeurgrepen zijn verkrijgbaar in vele verschillende modellen en materialen. Kies zelf een design dat bij uw voordeur past. Dan wordt het geheel een mooi plaatje en heeft u straks een prachtige entree.


Horren

Het is belangrijk dat u uw woning goed ventileert. Maar als u frisse lucht naar binnen laat, is het wel zo prettig dat de insecten buiten blijven. Horren bieden een ideale oplossing. Ze zijn praktisch, strak en makkelijk in gebruik. Hooli Kozijnen levert horren op maat. Voor elk raam en elke deur. Deze kunnen in vele verschillende kleuren worden geleverd.


Vensterbanken

Bij het plaatsen van nieuwe kozijnen is de juiste afwerking erg belangrijk. Een vensterbank is niet alleen praktisch maar ook erg mooi. Zeker als deze naadloos aansluit. Met onze maatwerk vensterbanken is dat geen enkel probleem. U kunt kiezen uit diverse kunststof modellen. De vensterbanken worden standaard geleverd met bijpassende eindkappen.


Binnenafwerking

Zonder binnenafwerking ziet u een onafgewerkte ruimte met afdichtingsmaterialen. U kunt dit natuurlijk zelf afwerken. Maar u kunt ook kiezen voor onze kunststof binnenafwerking. Deze werkt de aansluiting van het kozijn op de binnenmuur netjes af en is zeer duurzaam. Afhankelijk van uw kozijnen plaatsen we smalle of brede profielen. Met of zonder houtnerf.


Gevelbekleding

Wilt u naast uw kozijnen ook nog andere delen van uw huis onderhoudsarm maken? Dan is kunststof gevelbeplating een goed idee. De gevelbeplating is leverbaar in vlakke volkern platen of kunststof rabatdelen. Rabatdelen met een houtnerfstructuur benaderen qua uitstraling authentieke houten rabatdelen. Alleen hoeft u deze nooit te schilderen!


Prijzen                       

De prijzen van onze accessoires zijn onder meer afhankelijk van de kleur en precieze uitvoering. Vertel ons uw wensen en we sturen u graag een offerte op maat.

Contact

Wilt u ook A-kwaliteit kunststof of aluminium kozijnen inclusief alle accessoires tegen een concurrerende prijs? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.